G16: Dahle/Nordlandet 1 – Surnadal 3 - 4

Høstsesongen startet veldig bra, med mye godt spill og gode resultater, men

Dahle/Nordlandet 1 – Surnadal 3 - 4 (1 - 3)
Høstsesongen startet veldig bra, med mye godt spill og gode resultater, men de siste ukene har vi dessverre ikke fått det til å stemme helt. I de tre siste kampene har vi fått alt for billige mål i mot i løpet av de første spilleminuttene, og slik var det også i hjemmekampen mot Surnadal. Etter 13 minutter lå vi under 3-0. Guttene er mellom 14 og 16 år gamle, og vi må derfor regne med at prestasjonene vil svinge litt gjennom sesongen.

Det som er veldig gledelig, er at til tross for at de fikk denne dårlige starten på kampen, så klarte guttene å reise seg mesterlig. Erik skallet inn en flott redusering på en av våre mange gode hjørnespark, og vi burde ha fått et par mål til før pausesignalet lød. I andre omgang malet spillerne våre på, og skapte utrolig mange flotte angrep og store målsjanser. Kampen endte med et surt og ufortjent ettmålstap etter at Tobias og Ole Andreas hadde nettet hver sin gang. Sånn kan det gå når knappen ikke er skrudd på fra start av, og denne gangen holdt det dessverre ikke med 67 minutter med god fotball.

To G14-spillere fikk sin debut på G16-laget denne gangen, og Patrick Hennøen og Vegard Mannvik viste at det gror godt i årsklassen under.

I garderoben etter kampslutt var det veldig tydelig at guttene er revansjesugne og at de skal vise dette i neste hjemmekamp mot CFK. Møt opp på Dahle kunstgresspark lørdag 25. oktober klokka 13.00! Da er jeg rimelig sikker på at det blir en tett og underholdende kamp mellom to gode fotballag – og at vi tar tre poeng!