G16: Dahle/Nordlandet 1 - Åndalsnes 3 - 3

Vi fikk en knallsterk start og ledet 1-0 allerede etter 1 min. De første 20

lagbildeg16Vi fikk en knallsterk start og ledet 1-0 allerede etter 1 min. De første 20 min var veldig gode, mye engasjement, høyt tempo med og uten ball, høy presisjon og kvalitet på det vi gjør. Etter min mening årsbeste første 20! Åndalsnes var knapt over midtbanen, vi kunne like gjerne ha ledet 5-0.

Andre omg starter like bra som første. Vi klarer nok ikke å opprettholde intensiteten like lenge som i første, men skaper likevel mange gode sjanser. Likefullt klarer vi å slippe inn to enkle mål slik at sluttres blir 3-3. Til tross for en spiller mindre på banen dominerer vi kampen og kunne og burde avgjort kampen til vår fordel.nkelt mål, vi ramler litt nedpå, mister trykket og jobber ikke like godt sammen. Vi slipper av den grunn Åndalsnes inn i kampen. Mot slutten hever vi oss igjen, skårer to mål etter godt spill og leder fullt fortjent 3-1 til pause.

En veldig god spillemessig kamp fra vår side, men vi må bli tøffere og ikke minst "snillere" mot oss selv innenfor 16m. Vi slipper inn for enkle mål og må ha mange sjanser for å skåre.

Ekstra pluss til Tobias som jobber utrettelig gjennom hele kampen og har veldig mange gode involveringer!

Vi får en ny sjanse allerede onsdag borte mot Sunndal til å vise oss fram!

g1601

g1602

g1603

g1604

LH

Hoved​samarbeidspartner

Samarbeidspartnere