G16: Molde 1 - Dahle/Nordlandet 1: 0 - 4

Tirsdag kveld reiste D/N-1 til Aker Stadion for å møte Molde 1. Vi slo dette laget

Molde 1 - Dahle/Nordlandet 1: 0 – 4 (0 – 3)

Tirsdag kveld reiste D/N-1 til Aker Stadion for å møte Molde 1. Vi slo dette laget 6–2 i vårsesongen etter først å ha ligget under for dem. Molde 1 er kjent som et ungt spillende lag med meget gode individuelle ferdigheter. Vår tropp kunne også betegnes som relativt ung med flest 99-gutter samt en småguttespiller i en 13-manns tropp preget av skader og sykdom.

Med hovedtrener Lars Helge på HV-øvelse, var det Knut og Rune som ledet laget denne fine høstkvelden i Molde. Under garderobepraten fikk guttene klar beskjed om å gå ut på banen og ta føringen i kampen fra start av. Etter 6 minutter ledet vi 2-0 etter scoringer av Ali og Ola. Etter dette mistet vi mye av trykket, og periodevis i omgangen slapp vi MFK alt for mye inn i kampen selv om ingen av lagene hadde de helt store sjansene. Etter et imponerende "raid" etterfulgt av et kontant mål som bare Ola kan, gikk vi til pause med 3-0 ledelse.

2. omgang var spillemessig mye bedre, og Dahle/Nordlandet sine gutter jobbet kollektivt for hverandre og hadde full kontroll. Jonas dundret inn 0-4 og kampen var avgjort. Vi fortsatte å presse Molde, men lyktes ikke med å omsette sjansene.

En klar seier og 3 poeng hjem til Kristiansund denne gang. Småguttespilleren Even Dahle fikk mye spilletid i sin debutkamp, og kan være stolt av en solid prestasjon på Aker Stadion.

Neste mandag venter et tøft oppgjør hjemme i Parken mot våre venner fra Frei.