G16 Sunndal – Nordlandet 1-2

Nok en kamp skulle spilles på Sunndal sin slitne B-bane, denne

Nok en kamp skulle spilles på Sunndal sin slitne B-bane, denne gang serieåpning i 1.div G16.
Dårlige minner fra denne banen tidligere gjorde at treneren begynte å tenke på at vi kanskje burde ligge lavt. En humpete busstur forbi Tingvoll og kjøring fra tåke til nydelig blå himmel og sol, med gutter som virket klare til kamp, fikk det defensive til å bli aggresivt.

Vel fremme i Sunndal og en sjekk av banen, som var bedre enn året før gikk vi i garderoben for å legge en plan. Vi bestemte oss for at angrep er det beste forsvar, her er det bare å trå til og overaske Sunndal.
Vi starter kampen best og Mats får tidlig en god mulighet med ett skudd som går like over. Kampen bølger nå litt frem og tilbake. Så skjer det som vi fryktet, en Sunndalspiller blir spilt igjennom forsvaret oss, som helt riktig lar han løpe i offside, men dommeren blåser ikke selv om det er 5 meter offside og dermed leder Sunndal 1-0. Heldigvis henger ikke gutta med hodet men ser ut til å ta ennå mer tak nå. Det viser seg for resten av førsteomgangen tar vi mer og mer over kampen men skaper ikke de helt store sjansene.Pause på 1-0.

Treneren trengte ikke å si så mye i pausen, gutta stod i en ring og var meget bestemte på at denne kampen skal vi f..... ikke tape, veldig artig å se hvor tente de var. Det skulle vise seg i 2.omg.

2.omg starter med et forykende press på Sunndal, tre minutter tar det før Ali dundrer igjennom forsvaret og banker inn utligningen til 1-1. Gutta tar helt av og nå har de bestemt seg for å vinne. Sunndal spillere spretter som fluer av Nordlandet spillerne når det gås i taklingene, vi vinner andreballen hver gang og Sunndal blir lavere å lavere. Midt i 2.omg skjer det Magnus blir spilt nydelig igjennom og setter ballen kontrollert i nota, han feirer med drakta over hodet og gutta stormer til for å gratulere. Gutta vil mer og skaper flere store sjanser med både stangskudd og redning på strek. Sunndal får også ett par muligheter mot slutten men bakerst står Vegar og rydder unna med supert keeperspill. Omgangen blåses av og gutta jubler i glede. TRE meget fortjente poeng borte mot Sunndal er en kjempestart på serien.
Det er bare å ta av seg hatten for en enorm laginnsats. GRATULERER GUTTER.