G16 suverene vinnere av Hessa cup 2015

Helgen 21.-23. august 2015 dro 21 G16-spillere til Ålesund for å delta

Helgen 21.-23. august 2015 dro 21 G16-spillere til Ålesund for å delta på «en av landets største utendørs fotballturneringer for aldersbestemte lag» (sitat hentet fra Hessa cups hjemmeside). Vi stilte med ett 7-erlag og ett 11-erlag. Det gikk dessverre ikke så bra med 7-erlaget resultatmessig, men guttene på dette laget viste i lange perioder at de er veldig gode fotballspillere. Jeg så bare to av kampene til dette laget, og begge kampene kunne de ha vunnet med litt mer marginer på sin side. Den siste kampen tapte de knepent 2-1 etter å ha satt flere skudd i stengene. Høydepunktet fra den kampen var Hallvars knallharde frisparkscoring i krysset. Men det merkeligste som skjedde, var at dommeren halverte kamptiden pga. knott! Og det var faktisk helt nødvendig! Jeg tror jeg spiste ca. en halv kilo knott mens jeg løp frem og tilbake på sidelinja, og syntes synd på keeperne. Det var heldigvis knottfritt der vi bodde.
 
11-erlaget vårt dominerte alle kampene sine stort, og produserte sjanser på løpende bånd. Guttene vartet opp med festfotball, og rett og slett herjet med motstanderne sine. I tillegg var de bunnsolide bakover. Det eneste målet de slapp inn kom etter den groveste offside-feilen en dommer har gjort på Sunnmøre i nyere tid. Målforskjell på 23-1 etter seks ganske korte kamper (2 x 20 minutter) sier vel det meste. Det var veldig mange spillere som tegnet seg på scoringslista, også keeper Dennis, som iskaldt satte ei straffe opp i nettaket under finalen.
 
Guttene bodde standsmessig på tremannsrom på et fint hotell i sentrum av byen, det var et helt fantastisk sommervær gjennom hele oppholdet og de fleste av dem har derfor kveldsbadet i Brosundet opptil flere ganger. I helga viste vi at vi er best på å ha det kjekt – og guttene viste også at de er best på banen. Hyggelig er det at også J14-laget vant sølv i sin klasse, så nå har det blitt enda trangere i pokalskapet.
hcg1602
hcg1603
Øverst fra venstre: Bjørn Rune Dahle, Even Dahle, Magnus Olsen, Martin Høvik,Ali Khosnau, Mats Lindskog, Sindre Moen, Vegard Winje, Jon Melby. Nederst fra venstre: Erik Alexander Eikrem, Tobias Dahle, Ludvig Kristiansen, Nils Vingsnes, Dennis Sortehaug, Marius Hansen Eresvik, Aksel Nielsen, Sebastian Hjelseth
 
Hilsen Knut

Hoved​samarbeidspartner

Samarbeidspartnere