G19 CFK/KBK - IL Nordlandet 6 - 1

Da har serien startet for juniorlaget, med bortekamp mot CFK/KBK

Serieåpning for Junior

Jr Laget 2010Da har serien startet for juniorlaget, med bortekamp mot CFK/KBK. Det endte til slutt med 6-1 tap, i en kamp vi helst bør legge bak oss så fort som mulig.

Vi hang bra med i første omgang, der vi kom under 0-1 etter 15 minutter. Men bare 9 min senere utlignet vi ved Andre Odde. Så kom vi bakpå igjen 10 min senere, etter en dødball. Første omgang ebbet ut med dette resultatet, men det må nevnes at vi føler oss snytt for et straffespark da Andre ble regelrett løpt i senk på vei gjennom forsvaret.

Andre omgang bør vi glemme snarest mulig, da absolutt ingen ting stemte. Markering i forsvaret var fraværende, spesielt på dødball, og det fantes ikke struktur i midtbaneleddet vårt. Dette ga CFK store rom å spille seg gjennom på, noe sluttresultatet også viser. Vi må lære oss å presse kollektivt med hele laget, ikke bare en og en, for å unngå flere slike resultater videre. Neste kamp for junior er hjemme mot Sunndal onsdag 12/5, og da håper vi på friskere takter!