Ghafoor og Marius på bronselaget

Skrevet av:
Rune Nordhaug
Publisert:
11.07.2016

3. plass til Molde FK/NFF N&R i Trondheim på NTF turnering for 14 åringer. Ghafoor Khan og Marius Nordhaug fra G14 representerte IL Nordlandet på en positiv måte både på og utenfor banen.

Den 4. juli dro 18 spillere og 4 trenere/ledere fra MFK/NFF N&R til Trondheim på NTF-turneringen for G14. Laget spilte i en innledende gruppe sammen med Bodø Glimt, Start, Lillestrøm, Brann og Haugesund. Etter 4 seirer og ett tap gikk laget videre til A-sluttspillet der Sogndal og Stabæk ventet. Det ble en solid lagseier mot Sogndal og et knepent tap mot Stabæk, men etter at Stabæk slo Sogndal var guttene klare for bronsefinale på selveste Lerkendal stadion på fredag. På Lerkendal ventet Lillestrøm på andre banehalvdelen. Til pause ledet MFK/NFF N&R 2-0, på slutten av 2. omgang satte Ghafoor Khan inn kampens siste scoring og guttene vant fortjent 3-0.

Ghafoor og Marius spilte mye og bidro positivt. Det ble en lærerik uke for guttene der de fikk smake på "profflivet" ved bl.a. å bo sammen med resten av laget ei uke på hotell der restitusjon, ernæring og sosialt samvær var i fokus, samtidig som at de fikk observere og spille mot G14-spillere fra hele landet. Dette er et utviklingstiltak som guttene har lært mye av og de kan ta med seg sine erfaringer og opplevelser inn i klubbhverdagen.

(Bilder tatt av Tone Brønbo og NFF N&R)

Bildegalleri

Hoved​samarbeidspartner

Samarbeidspartnere