Gutte 12 og 13 i Hessa Cup

Om kvelden fredag 24. august rullet to minibusser ut fra ILN – med


hc09Gutte 12 og 13 i Hessa Cup

Om kvelden fredag 24. august rullet to minibusser ut fra ILN – med 24 forventningsfulle gutter og fire trenere. Vi skulle til Ålesund og Hessa Cup for å ha det kjekt sammen, og det hadde vi absolutt. Det var god stemning i spillergruppa hele helga, selv om knotten bet hissig mellom regnbygene. Guttene spilte mange fotballkamper, flørtet litt med jentene fra andre lag og hadde det artig sammen i barnehagen vi hadde som base. På lørdagen besøkte vi akvariet, og vi avrundet Ålesundsbesøket med en tur på McDonalds. Det er veldig greit å være trener og turleder for en slik gjeng. Det mest negative som skjedde, var at det var litt fising i minibussen og på sovesalen. Dette er gutter som vet hva som kreves av en Nordlandet-gutt. De var alle gode ambassadører for klubben, og samtlige foreldre har all grunn til å være stolte av gutten sin.
Vi var ikke bare best på ha det kjekt. Vi var best på banen også! Våre to lag spilte til sammen 11 kamper, og det ble seier i 10 av dem. Alle spillerne fikk mye spilletid, og det forteller oss at det bor veldig mye fotball i denne troppen. G12 er siste året med barnefotball, og da legges det ikke vekt på resultat og det er ikke noe plasseringsspill, men klart at det er artig å vinne. G13-klassen er konkurransepreget, og man må gjøre det godt for å komme seg til sluttspillet. Våre G13-spillere gjorde det fantastisk godt! De vant alle sine sju kamper – og i finalen ga de seg ikke før det sto 10-0. Ja, det ble TI NULL og GULL!!! Dette er IL Nordlandets nye ”golden generation”!GULL, GULL, GULL!!!  Følgende kommentar ble hørt på tribunen under den ene G13-kampen: ”Jeg vil betale inngangsbillett for dette! For et spill!”
ILNs leder ble selvsagt stolt og fornøyd da han fikk rapport om den fantastiske prestasjonen. Han åpnet sjekkheftet og spanderte McDonalds-middagen på hele gjengen – og da ble det selvsagt en McFlurry som avslutning på måltidet. Dette førte til at vi ikke rakk den planlagte ferga hjem, men det gjorde ingenting for spillerne. Verre var det for velkomstkomiteen hjemme, som fikk en ekstra halvtime ute i den kalde kveldslufta. Foreldre og familiemedlemmer hadde i all hemmelighet samlet seg på ILN, og mottok spillerne med norske flagg og heiarop.                                                                                                                                                                                    

Vi takker dere for en helmaks helg, gutter!
De stolte trenerne


PS!…og guttene takker Erik Hjelseth som ordnet tre store kasser med frukt og plenty godteri!  (foto: Anders Honstad)

hc09

hc01

hc02

hc03

hc04

hc05

hc06

hc07

Hoved​samarbeidspartner

Samarbeidspartnere