IL Nordlandet - Malmefjorden 1-0 (Dame)

Damelagets første seier er i boks. Damelaget tok i mot Malmefjord til sin første

ILN DameDamelagets første seier er i boks. Damelaget tok i mot Malmefjord til sin første hjemmekamp den 9 juni. Kampen endte med seier 1-0 til Nordllandets damer. Det ble en god første omgang for vår del med et spillemessig overtak. Vårt mål ble scoret av Ida Rognskaug med et meget flott frispark rett i vinkelen. Fortjent ledelse til pause. Etter pausen ble våre damer liggende for mye tilbake på banen og Malmefjorden kom til noen halvsjanser men vår keeper Marita Espås Pettersen storspilte igjen  og reddet alt som kom. I dag tettet våre forsvarsspillere godt igjen bakover og med et mål riktig vei holdt det til seier. Den smakte godt for hele laget. Vi ser fram til neste kamp førstkommende mandag mot Batnfjorden. Vi føler at vi har noe å revansjere mot de etter bortekampen.