J 17 - 3.plass i Skandia Cup

Skrevet av:
Stian Edvardsen
Publisert:
01.07.2018

Samarbeidslaget CFK/Dahle/Nordlandet tok Bronse i Skandia Cup j 17

Topp innsats, glød og humør resulterte i semifinale i Trondheim og Skandia Cup. Der ble Grand Bodø for sterke, men uansett står vi igjen med en fantastisk prestasjon og opplevelse. Alle jentene har representert sine barndomsklubber på en flott måte, og samtidig vist hva vi er i stand til å få til gjennom et godt samarbeid om jentefotball i Kristiansund.
Uka i Trondheim var innholdsrik. Vi reiste opp søndag, sjekket inn på Skandic Lerkendal og så Rosenborg slå Vålerenga på stadion på kvelden.
På mandag var vi i gang med puljespill hvor vi slo Malvik 3-0. Jentene fikk så "trø" sentrum før vi møttes til middag på kvelden.
Tirsdag møtte vi turneringens beste lag Tiller, og fikk en leksjon i hurtighet og teknikk. 5-0 tap. Da hjalp det littt på humøret å få en omvisning på Lerkendal av Gøran Sørloth rett etter kamp. På kvelden møttes vi til Martna på torget og Pizzabuffet på Egon.
Onsdag startet med en rusletur til Estenstadhytta for å våkne opp. Vaffel, Kanelsnurr og Is stod på menyen før vi kjørte tilbake til hotellet for å slappe av og forberede til kamp. Kampen mot Trond endte 2-2, men vi hadde absolutt fortjent å vinne. Vi endte da på 2.plass i pulja og var direkte kvalifisert til kvartfinale. Gokart og mye fliring på kvelden gjorde at dagen ble perfekt.
Torsdagens kvartfinale ble en magisk opplevelse. Glød, fighting, fint spill og godt humør endte med 3-1 seier over Charlottenlund. Resten av dagen ble det avslapping, mingling og diverse.
Fredagens semifinale endte med tap 4-1 for Grand Bodø, men Pirbadet på ettermiddagen samt nok en økt med Gokart på kvelden fikk raskt humøret opp på alle igjen.
Oppsummert en fantastisk uke med jentene i Trondheim.
Trenere og Lagledere Stian Edvardsen og Arne Olsen


Onsdag

Bildegalleri

Hoved​samarbeidspartner

Samarbeidspartnere