Jr IL Nordlandet - CFK 1 - 2

Første høst kamp med junior gutta hjemme mot CFK , ble en tett og meget

Jr Laget 2010Første høst kamp med junior gutta hjemme mot CFK , ble en tett og meget javn kamp .1.omg følte vi nok at vi hadde meget god kontroll på gjestene . Vi hadde bestemt oss for prøve en ny kombinasjon som vi har prøvd litt på trening , Stå høyt i 4-4-2 og slå om til 4-6 ved midten og stenge alle oppspill i mellom rommen de prøvde å bruke . Når enga guttene får fart på ball så er de gode , så alt av oppspill i 1.omg ble nesten stoppet . Men noen så sjanser kom de til , men brukbar kontroll hadde vi . I det 36 min fikk Tommy dradd av en spiller på ca 25 meter , kom forbi og la an til skudd . Et meget godt skudd ble det også , fra ca 20 meter smeller det å ballen fyker inn i kort hjørnet til Enga keepern , som ble litt overraska og pang 1-0 til oss .2.omg måtte vi prøve å komme oss litt høyere opp på banen ,  men når Enga bare kan sette inn et par ekstra KBK spillere til , så ble det tungt for de unge ILN spillerne våre .Vi har i denne perioden ok tak på kampen , men vi ser nå tegninga på at dette kan bli tøft .Så får Enga et ok idømt straffespark , som Kjetil Gujord setter iskaldt i mål .Ja ja - et kvarter igjen av kampen , men vi skal jo gjøre et tappert forsøk på og få vårt ande for kvelden . Vi kommer til gode sjanser i en kort periode , men der er sånn bare nesten . En mega sjanse på corner hadde vi å , men nei det blir for mye nesten . Så litt slurv i egen boks , der tre Enga gutter får stå rimelig bra udekt og pang 1-2 .  Enga er nok flinkere en oss i banespill enda , men vi følte vi ikke er så langt etter i dag .Torgeir "CFK sin trener" hadde nok ikke turt og komme opp til oss uten 3-4 KBK spiller i laget sitt i dag . Det var nok det som ga dem seieren til slutt , men i dag kunne det fort ha blit poengdeling . Panzer og Sæfen .