Junior, Kvikk cup

Vil bare skrive noen ord om vår tur til Trondheim for deltagelse i Kvikk-cup 2010

Jr lagetVil bare skrive noen ord om vår tur til Trondheim for deltagelse i Kvikk-cup.
Dro avgårde på fredag i leid minibuss og bil fra Slatlem med seks ferga på seivika, etter at gutta hadde vært på Rema 1000 og fylt opp " gotteposen" sin.
Stemmningen var god hele turen opp til Trondhjæm, det var forresten god stemmning hele hælga må æ få sei.
Gutta var ute på restaurant i Trondheim og spiste mat og feiret at Lars Langø endelig var blitt "voksen". 18 år!! Arkan var oppsanger til bursdagssangen.
Lørdagsmorgen kom Sugan og Marius inn og vekte oss (Meg og Jørgen) kl. 08.30 for og fortelle at de dro til by´n for shopping.
Gutter er ikke engang det var. hehe...
Kl. 1400 på Lørdag dro vi til Trondheim Spektrum, hvor første kamp for andrelaget vårt startet kl. 1500, og siste kamp for førstelaget sluttet kl. 22.00.
Mellom kl 15.00 og 22.00 spilte lagene 3 kamper hver.
Andrelaget startet med en seier over Byneset (6-2), så et et tap for Charlottenlund (1-3) før det endte med (0-8) tap for CFK 1 i iste kamp.
Med dette var andrelaget utslått på målforskjellen sin.
På laget spilte: Emil, Sondre, Lars, Tommy, Robert Imahd, Chris, Bayar og Blend.
Føstelaget startet med et tap for Dahle (0-4) så en seier over Malvik 2 (4-3) forøvrig veldig spennende kamp, før det endte uavgjort i siste kamp imot Vestbyen ( 4-4)
Med dette gikk førstelaget videre til 8-dels finalen.
Den kampen startet kl 08.22 på søndag Charlottenlundhallen. Den kampen vant vi 3-2 over Flatås 2, etter å ha ligget under 1-2. Nervepirrende.
Så var det igjen somåret før duket for kvartfinalekamp imot CFK-1, iår som i fjor hvor Enga stakk av med seieren 2-0.
Vi hadde straffe som vi brente og stangskudd og endel sjanser før Enga scoret i det 17 minutt før de avsluttet med 2-0 i det 18 minutt.
Vi klarte ikke å score i de to minuttene som var igjen av kampen, og det ebbet ut med en 2-0 seier til Enga.
På førstlaget spilte: Øyvind, André, Ahmed, Bjørn André, Thomas, Sugan, Arkan, Marius og Anders.
Alt i alt har dette vært en fantastisk fin helg hvor hele laget hadde det kjempetrivelig, gutter og trenere.
Sportslig sett er trenerene godt fornøyde, selv om vi hadde håpet at andrelaget hadde kommet seg vidre fra gruppespill og førstelaget hadde nådd semifinalen.
Men som alle vet er fotballen rund, og Cup er cup og det er små marginer som skal til for at det går som vi ønsker.
Da gjenstår det for Jørgen og Meg (André) og få takke alle gutta for en kjempeflott hælg sammens med positiv og flott undom i Trondhjæm.
VI GLÆR OSS TE SERIESTART´N BÅDE FOR JUNIOR OG A-LAGET!!