Kåre Edøy har gått bort

Skrevet av:
Styret
Publisert:
12.05.2023

Det er med dypeste sorg vi i dag har mottatt beskjeden om at vår alles kjære Kåre Edøy er gått bort.

En hedersmann med sterk stemme har forlatt oss.

Vår allés kjære Kåre Edøy døde i dag12. mai etter lang tids sykdom og med hans bortgang har IL Nordlandet mistet en bauta. 

Kåre ble i 2018 utnevnt til æresmedlem for sin innsats og allsidige virke i IL Nordlandet gjennom mange år. Kåre var et samfunnsengasjert menneske. En pådriver, ett JA -menneske med stor arbeidskapasitet og han var resultatorientert med en stor porsjon positiv utålmodighet. Han la ned en enorm frivillig innsats og et omfattende arbeid for IL Nordlandet helt fram til i dag.  

Listen over hans tillitsverv i IL Nordlandet er lang. Kåre ble medlem av IL Nordlandet i 1979. Han startet som keeper på vårt A- og B-lag og han spilte til sammen 107 kamper før han satte fotballskoa på hylla.  Allerede i 1982 ble han fotballformann i klubben og i årene etter har han vært trener i yngres avdeling, styremedlem, nestformann, formann og de siste 8 år daglig leder. Kåre har også representert IL Nordlandet på Kretstinget , Forbundstinget og i Idrettsrådet. 

Kåre, med sitt engasjement og aktivitetsnivå vil bli savnet av mange. Vi i IL Nordlandet vil spesielt savne mennesket og vennen vår Kåre. 

Vi vil som idrettslag være i stor takknemlighetsgjeld til Kåre, for hans innsats for klubben i vårt hjerte.

På vegne av alle oss i IL Nordlandet vil vi lyse fred over Kåre Edøy sitt minne.

Hoved​samarbeidspartner

Samarbeidspartnere