Kick Off 2016

Skrevet av:
Kåre Edøy
Publisert:
21.02.2016

Idrettslaget Nordlandet har gleden av å invitere til Kick Off for sesongen 2016! Nordlandet Ungdomsskole mandag 29. februar klokken 18:30!

Velkommen til en presentasjon av den kommende sesongen!

Enten du er forelder, tillitsvalgt eller medlem: Det er viktig for oss i ILN at du er en del av fellesskapet, og føler både tilhørighet og eierskap til klubben vi alle er så glad i. Derfor arrangerer vi nå kick off med en presentasjon av sesongen 2016. Vi inviterer alle dere som vi tror vi kommer til å henvende oss til i en eller annen sammenheng i løpet av sesongen.

ILN er en klubb med sunne kjerneverdier. Vi har et ønske om å tilby aktivitet til flest mulig, lengst mulig. Alt vi gjør er basert på ”å være bæst på å ha det kjækt”.


Vi er utrolig heldige som har en meget aktiv medlemsmasse, og en støtte for frivillig innsats i klubben. Gjennom stor dugnadsinnsats har vi skapt store verdier som vi i fellesskap ønsker å ta vare på langt inn i fremtiden.

For å gi forutsigbarhet og oversikt over det som skal foregå i 2016 arrangerer vi denne samlingen for å vise deg hva vi håper å få til, med hjelp fra alle som har et forhold til Idrettslaget Nordlandet.

Så sett av et par timer på mandag fra kl. 18.30, det vil du ikke angre på!


Vi gleder oss! Det håper vi du gjør også.


Vel Møtt!
Hilsen oss i Styret

Hoved​samarbeidspartner

Samarbeidspartnere