Kretsmesterskap på Nordlandet for J13

J13 kom på 3. plass i serien og har derfor sjansen til å bli kretsmestre. De

Tirsdag 13. okt kl 19:00 spiller J13 kamp om kretsmesterskapet på Nordlandet!

J13 kom på 3. plass i serien og har derfor sjansen til å bli kretsmestre. De fire beste lagene i avdelingen spiller innbyrdes serie der det beste laget kåres til kretsmester. Årsak til dette er at det var 14 lag i serien og alle spilte en kamp mot hverandre. Da ble det ulikt antall hjemmekamper og derfor arrangeres det et sluttspill.

I den første kampen møtte J13 Isfjorden borte i forrige uke, det endte med seier 3-2 (Isfjorden har tapt bare to kamper i hele år, begge mot Nordlandet!) Tirsdag kommer Åndalsnes på besøk (de har tapt bare en kamp i år, de også mot Nordlandet). Åndalsnes vant serien (1 p foran Isfjorden og 2 p foran Nordlandet) og er kanskje det sterkeste laget. Det blir derfor morsomt på Nordlandet med ei flott utfordring for jentene! Lørdag avsluttes det hele med bortekamp mot Batnfjord kl 13:00.

Jentene (også J14) har spilt flott fotball og hatt en kjempefin sesong på alle mulige måter. Det uansett om de vinner de siste kampene eller ei. Møt opp tirsdag og støtt jentene i den spennende sesongavslutningen!

 j1302

Vi gleder oss!

Hilsen Lars Helge

Hoved​samarbeidspartner

Samarbeidspartnere