Kristiansund Fotballfestival

Fotballfestivalen søker dommere

Dømming Kristiansund Fotballfestival

Kjære fotballvenner
 
Som kjent nærmer fotballfestivalen seg med stormskritt, og slike store sammenkomster krever selvfølgelig mange personer i sving. Vi er nå ute etter å få en oversikt over hvor mange dommere som kunne tenkt seg å være med å dømme.
 
Til å gjennomføre alle kampene trenger vi 15-20 dommere. Programmet er stort sett å dømme 3 – 5 kamper pr. dag, enten som dommer eller assistentdommer (AD). For at vi skal ha riktig dommer til hver kamp grupperer vi dommerne helt tilsvarende det som blir gjort i krets og forbund. Vi rangerer etter hvilken divisjon eller hvilket nivå hver enkelt dømmer. Alle kamper er like viktige, og det blir derfor mange interessante oppdrag også for dommerne som er med for første gang. Til 11’er fotball benytter vi autoriserte kretsdommere. Rekrutteringsdommere og klubbdommere vil i hovedsak bli satt opp i 7’er fotball. Selv om vi gjør denne rangeringen, konkurrerer hver dommergruppe om å få dømme sluttspillkamper og finaler innen de klasser de har dømt i.

Jeg ber alle klubbene i Kristiansund og omeng om å be deres dommere om å legge av 3-5 Juli for dømming under Kristiansund Fotballfestival. Fint om dere videresender dette til de som BØR ha det!
 
For mer informasjon kan dere kontakte meg enten på Telefon eller E-post, vi ønsker rask tilbakemelding, for å gjøre spare oss litt tid.

Kontaktinfo: 
E-Post: brazil_1991@hotmail.com
Telefon: 919 93 565

Med Vennlig Hilsen

Aram Fernush

Dommer-ansvarlig, Kristiansund Fotballfestival.

Hoved​samarbeidspartner

Samarbeidspartnere