Macron - Ny utstyrsleverandør

Skrevet av:
Styret
Publisert:
26.11.2021

Idrettslaget Nordlandet har valgt ny leverandør på bekledning fra 01.01.2022. Onsdag 1.desember 18:00-20:00 kommer Macron på besøk med den nye klubbkolleksjonen.

IL Nordlandet vil sammen med utstyrsleverandøren Macron med dette presentere den nye kolleksjonen med et knalltilbud til våre medlemmer!

Siden dette er et nytt samarbeid så vil vi ta litt grunnleggende info her. Du må registrere deg på nett, for å benytte deg av tilbudet. Du finner «registrer ny kunde» muligheten når du følger linken nedenfor.

Plaggene som ligger under «Klubbkolleksjon» øverst på siden, er de plaggene våre lag skal kles opp i. Merk at tilbudet presentert på bildet i denne artikkelen gjelder for langt flere produkter i Macrons varespekter, så her har du mulighet til å sikre deg en bra deal på antrekk til hele familien om du ønsker dette.

Klubbkolleksjonen er unisex produkter og gjelder for alle våre lag, også samarbeidslag Dahle/Nordlandet. Det betyr at de som går fra barne- til ungdomsfotball i fremtiden ikke vil skifte treningskolleksjon. Dette har vært et bevisst valg av klubbene for å sikre en bærekraftig modell ved at produktene skal kunne brukes lengst mulig.

Husk at alle produkter fra klubbkolleksjonen kommer trykket med klubbens logo og utvalgte sponsorer. Dette er vår treningsuniform.

Enkelte plagg fra vår klubbkolleksjon vil også være tilgjengelig i KBK’s supportershop på stadion. Informasjon om dette vil vi komme tilbake til ved en senere anledning.

I skrivende stund mangler shorts for damer i utvalget, samt unisex shorts i samarbeidsfarge. Disse kommer på plass snart!

Kolleksjonen er basert på det produsenten kaller unisex produkter. Det betyr at de skal passe for både dame/herre. Skulle noen lag ønske tilpassede produkter må dette koordineres av trenerapparatet og formidles til Dagli Leder.

Klubbshopen finnes her: nordlandet.macron.no

Husk prøvekveld i klubblokalet onsdag 1. desember klokken 18:00-20:00.

Hoved​samarbeidspartner

Samarbeidspartnere