Mødrenes Storeslem!

G2006/07 tok torsdag ettermiddag i mot «Verdenslaget», eventuelt bedre kjent

G2006/07 tok torsdag ettermiddag i mot «Verdenslaget», eventuelt bedre kjent som Mammaene, til Mamma kamp på Nordlandet Ungdomsskole. Med store ører og øyne ble de introdusert som: «Neste torsdag kommer «Verdens beste» for å spille kamp mot dere.» Forslagene haglet: Messi, Ronaldo osv. Hånfliret og «Vi skal slå dem enkelt!» når det ble avslørt at det var mødrene som skulle komme og spille mot dem var priceless. Kampene ble sparket i gang, og Mødrene dro i land en høyst, for ungene, en uforståelig seier 4-3.
Som en Twist, da Mødrene ble forespeilet en 3x6 minutts kamp mot guttene, stilte Lag teamet, les de avdanka fotballbesserwisserne, Ola, Jan, Roger, Steinar, Frode og Per Øyvind opp i den 4. omgangen, men ble for små og feide også gulvet med dem og vant 3-2, etter en meget omdiskutert corner tatt av Roger på egen dødlinje.
Etter kampene ble det servert kveldsmat for de aktive i Ungdomsskolens kantine/Vrimleområde. En fantastisk Teambuilding, for en flott gruppe aktive i IL Nordlandet.
Tusen takk til de av mødrene som hadde anledning til å delta, nye muligheter i fremtiden!
Tusen takk til Foreldrekontaktene Gunnvor og Tone som stelte i stand måltidet!
Tusen takk til Nordlandet U. Skole ved Ola, som lot oss få muligheten til å benytte fasilitetene!
Og til slutt tusen takk til de lydhøre aktive som oppførte seg eksemplarisk under måltidet, og i enhver situasjon vi sammen representerer IL Nordlandet.
Dette blir lagt merke til både av U. Skolens ansatte i dag, som hadde foreldresamtaler i umiddelbar nærhet, og ILN som klubb.

«Vi e`definitivt bæst på å ha det kjækt!»

Bilde1

bilde2

«Takk for kampen!» Nye muligheter i 2016!

bilde3

Hoved​samarbeidspartner

Samarbeidspartnere