Ny suksess for IL Nordlandet, Byfesten 2014

Da har vi igjen gjennomført et nytt arrangement i Idrettslaget Nordlandets regi, og

Ny suksess for IL Nordlandet. Byfesten 2014.

Da har vi igjen gjennomført et nytt arrangement i Idrettslaget Nordlandets regi, og som alltid tidligere ble det også denne gangen en suksess. Å ta på seg slike arrangementer gir oss store bidrag til klubbkassa, og derfor er det viktig og ta godt vare på de muligheter vi har for å skaffe midler til drifta av laget, og som skal oppfylle våre ønsker om å gi barna på Nordlandet et best mulig sportslig tilbud.
At ressurser i form av penger står i forhold til aktivitet har ”dessverre” også en sammenheng hos oss, som i de aller fleste idrettslag. Ved å skaffe tilstrekkelig med inntekter har vi midler til å legge til rette for best mulig forhold for våre aktive utøvere. Og det er nettopp det dugnad handler om.
Den som tror at det er noe annet som driver oss mest ivrige deltagere på dugnader, tar fullstendig feil. Vi er med fordi vi ser verdien av å bidra til barn og unges oppvekstvilkår i Idrettslaget Nordlandet.
Og vi snakker om dine og våre barn. Derfor er det i denne ”rusen” over arrangements suksess kanskje også en tanke at vi reflekterer over dette. Uten min og din innsats vil vi ikke i fortsettelsen være i stand til å gi de beste vilkår for sportslig utvikling. De av oss som stilte opp for klubben i helga skal ha en kjempestor TAKK for det dere bidrar med. Uten deres hjelp hadde vi ikke fått til noe arrangement.
At vi måtte se oss nødt for, igjen og leie inn ekstern hjelp fra andre lag og foreninger, må vi bare ta til etterretning og være takknemlige for at de stilte opp. Det er dog et tankekors at vi ikke greier dette ”på egen kjøl”. Derfor kjære tillitsvalgt og foresatte for barn i Idrettslaget Nordlandet.
Suksessen vil vedvare, når vi alle står sammen om våre felles målsetninger, og det er derfor en fornøyelse og være leder i en klubb som tar dette på stort alvor. Vi har vært og vil fortsatt -være bæst på å ha det kjækt !

by01

by02

by03

by04

by05

by06

by07

by08

by09

by10

by11

by12

by13

by14

by15

by16

by17

by18
Kåre Edøy
Leder Idrettslaget Nordlandet

 

Hoved​samarbeidspartner

Samarbeidspartnere