Seier i seriepremieren

Kårvåg/Havørn 2 måtte bite i kunstgresset i årets første seriekamp i J16

Jenter 16 - 2009 Tirsdag 5. mai; Nordlandet – Kårvåg/Havørn 2 :    3 - 2

Det var 11 smånervøse jenter som startet årets første seriekamp mot Kårvåg/Havørn 2 på Nordlandet KGB, tirsdag 5.mai. Første omgang ble preget av mye frem og tilbake og harde dueller. Etterhvert laget Marie Amalie Larsen årets første mål – og for et mål! Hun knallet til fra ca. 25 meter og ballen stoppet ikke før vi hørte nettsuset. Det var helt fortjent at Nordlandet ledet 1-0 til pause.

Etter hvilen fikk Nordlandet et skikkelig grep om kampen og produserte flere sjanser. 2-0 kom etter en flott frispilling til Camilla Kjønnø som banket den i nettet fra kloss hold. 3-0 sørget Sissel Hopmark for. Hun knallet inn ballen etter litt klabb og babb foran målet til Kårvåg/Havørn. Etter denne scoringen trodde Nordlandet at de skulle ro seieren lett i havn, men Kårvåg/Havørn kjempet seg inn i kampen de siste 15 min og reduserte to ganger.For Nordlandet spilte: Marita, Maren, Hanne N, Hanne Aa, Ida M, Randi, Karoline, Marie A, Maria, Camilla, Sissel, Malin, Kristin Elisabeth, Ingrid, Torill, Sofie, Henriette.Vi som trenere; Odd Arne, Ove og Per Arne, er veldig stolt over hva laget presterte i dag. Vi har en stall på hele 24 jenter og trener 3 ganger i uka. Når vi tenker på at over halve laget er kun 14 år, er dette en gjeng som kan nå veldig langt på fotballbanen. Per Arne Fladseth