Uavgjort for J16

Serieleder Sunndal med poengtap på Nordlandet KGB

Nordlandet – Sunndal 2 - 2

Været og baneforholdene var på sitt beste da vi møtte serieleder Sunndal J16, tirsdag kveld 19. mai kl. 19. Våre jenter var meget tent og ville gi Sunndal en skikkelig kamp. Sunndal har de siste år dominert stort i jentefotballen og flere av deres jenter var med på vinnerlaget i fjorårets Norway Cup.

Da kampen startet fikk vi straks kraftig motstand. Sunndal dominerte med flott fotball og skåret etter 15 minutter. Vi lå under 0-1. Etter denne skåringen begynte Nordlandet å gi motstand. Vi kom mer med i spillet og Sunndal begynte å stresse (tror ikke at de ventet slik motstand) Etter en halv times spill økte Sunndal ledelsen til 2-0. De fikk et frispark på 5 meteren pga et tilbakespill Nordlandets keeper og derfor ble dette en enkel skåring til Sunndal.

Nordlandets jentelag har trent meget godt i vinter og er vant til å løpe. Dette fikk de betalt for i andre omgang. Nordlandet kjempet seg inn i kampen og produserte flere sjanser. Det var kun 12 minutter igjen av kampen da Sissel Hopmark knallet inn redusering til 1-2 som var meget fortjent etter spillets gang. Dette tente jentene fra Nordlandet og kun 5 min senere laget Camilla Kjønnø et fabelaktig mål. Hun plukket opp en retur fra keeper og skled ballen inn i motstanderens mål. Dermed ble det utligning til 2 – 2. Rett etter siste skåring hadde Sissel Hopmark en kjempemulighet da hun skjøt stang ut. Det var nesten at alle poengene gikk til jentene våre.

Nordlandets jentelag viste igjen en fantastisk lagmoral og er dermed ubeseiret på Nordlandet KGB. Vi som trener er meget fornøyd med innsatsen og gleder oss til fortsettelsen! Status etter 3 kamper i år er 1 seier og uavgjort på hjemmebane og tap 2-4 mot Skåla på bortebane.

Vi har en stall på 24 jenter og det var hele 18 som fikk prøve seg i dag: Ida Rognskaug, Silje Svanemsli, Silje Bach, Marita Pettersen, Sofie Iversen, Camilla Kjønnø, Malin Haugan, Karoline Fladseth, Randi Dahle, Line Glåmen, Sissel Hopmark, Maria Rimstad, Marie-Amalie Larsen, Torill Sørvik, Ingrid Flatøy Rokstad, Hanne Ness, Hanne Aanes og Ailin Røsand