VEL BLÅST MAROKKO !

Da har roen senket seg over byen. Marokkofestivalen 2013 i regi av Idrettslaget

VEL BLÅST MAROKKO !

Da har roen senket seg over byen. Marokkofestivalen 2013 i regi av Idrettslaget Nordlandet er avsluttet for denne gang.

Og hvilken suksess ble ikke årets festival, tross en del dystre spådommer i forhold til flyttinga av denne til Kirkelandet i år. De som er på Nordlandet vil vel nå skjønne at vi gjorde et riktig valg, da vi bestemte oss for at vi måtte flytte årets arrangement til by'n. Jeg vil som leder i IL Nordlandet først rette en stor takk til vår Marokkogeneral Øyvind Frisvold, for uten deg Øyvind , ingen festival. Så må jeg rette en like så stor takk til vår egen Marokko komite bestående av Marit, Per Åge, Rune, Merete og Ole Jan . Dere har bidratt med stor entusiasme og arbeidslyst gjennom nesten et helt år, og uten dere ville vi heller ikke kunnet gjennomført årets arrangement, likeså det siste tiårs arangementer. 

I tillegg til disse nevnt ved navn er jeg utrolig stolt av våre A-lags spillere, Oldboys spillere, Tillitsvalgte og sist men ikke minst alle de foreldre som frivillig stilte opp igjennom fire dager og bidro til at det ble en kanonsuksess på alle mulige måter. Jeg retter selvsagt også en stor takk til Øyvind Frisvold's store crew som bidrog med det tekniske. 

Jeg må også på vegne av alle oss som står bak dette arrangementet få lov til å takke Kristiansund Parkering for leie av Kongens Plass, velvillige naboer som levde med litt høgt volum noen dager, og ikke minst alle de tusener av mennesker som var innom vårt arrangement. Det har vært nesten udelt positive tilbakemeldinger fra dere. Tusen takk.

Etter å ha feid Kongens Plass rein klokken 15.00 søndag er det bare og sette seg godt tilbake i gostolen og tenke over hvor heldige vi er som har fått lov til og deltatt til gjennomføringen av et slikt flott arrangement, så VEL BLÅST MAROKKO, og takk for i år.

Mvh 

Kåre Edøy 

Leder IL Nordlandet 
Vi e bæst på å ha det kjækt ! 

m01

m02

m03

m04

m05

m06a

m06

m07

m08

m09

m10

m11

m12

m13

m14

m15

m16

m17

m018

m019

Hoved​samarbeidspartner

Samarbeidspartnere