Årsmøtet 2014

Årsmøtet 2014 ble avviklet i lokalet mandag 10.februar og det var

Årsmøtet 2014 ble avviklet i lokalet mandag 10.februar og det var et meget flott møte med stor deltagelse av de fremmøtte representanter, og det vil si at det ble gode debatter rundt de fleste tema som naturlig ligger til behandling i et ÅRSMØTE.

Idrettslaget Nordlandet kan fortsatt skryte av og ha en god og sunn økonomisk situasjon, men ser også til det at vi har en stor utfordring o forhold til rekruttering og å beholde antall medlemmer.

Klubben jobber for tiden med planer om og sette opp en hall og renovere kunstgressbanen. Dekket på banen er såpass slitt nå etter 10 års bruk at dette bør skiftes. Tidligst praktisk mulig skifte av dekket vil være på våren 2015, og dette vil det nyvalgte styret komme tilbake til relativt hurtig i løpet av sesongen.

Årsmøte protokoll 10.2.2014

gullball

Vi er stolt over og gratulere de tre guttene fra 2000 laget med oppnådd poeng for5 Gullballen. De føyer seg fint inn i rekken for de som har vært så dyktige at de har greid dette i laget de siste par sesongene , og ferdighetsnivået de har inne teknisk sett er en viktig forutsetning for å bli en god fortballspiller.

ÅSMLeif Helge Bergsnev ble tildelt en blomsterbukett fra styreleder Kåre Edøy, som takk for den jobben han har ledet de siste to ukene med oppussing av storsalen, som er blitt en flott bidragsyter til å kunne si at vi har byens flotteste lokale for utleie.

Leder Kåre Edøy


Relaterte dokument og filer:

 

Hoved​samarbeidspartner

Samarbeidspartnere